SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN, AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ

ALAN, AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 23 Ocak 2019 - 16:29 'de eklendi ve 249 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret eden, Ömer Selim Alan, bir süre sohbet ettikten sonra Belediye personelinden destek istedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “Bugün ilk ziyaretimizi Zonguldak Belediyesine yaptık. Belediye personeli ile sohbet ederek, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedik. Güzel karşılamaları için Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve tüm belediye personeline teşekkür ederiz. 31 Mart’tan sonra Zonguldak AK Belediyecilik ile daha yaşanabilir olacak, söz veriyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan’ın, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Partili Belediye Meclisi Grup Başkan vekili Abdullah Karagüzel ve partililer de eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER