SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CENGİZ BANK KADINLAR VE GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

CENGİZ BANK KADINLAR VE GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Bu haber 23 Ocak 2019 - 16:32 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, bugün de Kozlu Fatih Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Beraberinde eşi Derya Bank, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve kalabalık bir partili ile birlikte Fatih Mahallesi esnaflarını gezen Cengiz Bank’a mahalleli gençler ve kadınlar büyük ilgi gösterdiler.

Basında çıkan söylemlerinde kadınlara ve gençlere yönelik projelerini takip ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri “kadınları ve gençleri projelerinin merkezine almış bir adayın her zaman yanındayız. Yerel seçimlerde siyasi partilerin önemi bizler için o kadar önemi yok. Bizler burada kendi hayat şartlarımızı bire bir etkileyebilecek yöneticilere oy vereceğiz. Siz de takip ettiğimiz kadar bizlere çok önem veriyorsunuz ve projelerinizde bizler için çok güzel düşünceleriniz var. Sonuna kadar sizin yanınızdayız” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER