SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ESNAFLARDAN ŞAHİN’E; SENİ BAŞKAN OLARAK GÖRÜYORUZ

ESNAFLARDAN ŞAHİN’E; SENİ BAŞKAN OLARAK GÖRÜYORUZ
Bu haber 23 Ocak 2019 - 16:43 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Ereğli İlçe Başkanı, Fatih Çakır ve Partililerle birlikte şehir merkezinde esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Şahin ziyarette bulunduğu esnaflar tarafından , ‘’Biz seni tanıyoruz, Ereğli’ye güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz.’’ Sözleriyle dükkanlarının önlerinde karşılama yapıldı.

Ereğli şehir merkezinin ve esnaflarının sıkıntılarını en iyi şekilde bildiğini belirten Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin‘’Ben yeminli mali müşavirim, esnafın sıkıntılarını en iyi ben bilirim, bu sıkıntılarınızla ilgili çok güzel projelerimiz var. Bizlerden desteğinizi esirgemeyeceğinizi çok iyi biliyorum, inşallah bu ziyaretlerimiz ve halkımızla olan bu sıcak temasımız, sadece adaylık sürecinde değil, nasip olursa inşallah başkanlık sürecimizde de devam edecektir” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı adayı Şahin’e ziyaretlerinde esnaflar , “seni başkan olarak görüyoruz, güzel çalışmalar yapacağına inanıyor ve AK Partiye desteklerimiz devam edecektir.” Sözleriyle moral verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER