SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EREĞLİ’DE AK PARTİ’NİN AFİŞİNİ KİM KALDIRDI?

EREĞLİ’DE AK PARTİ’NİN AFİŞİNİ KİM KALDIRDI?
Bu haber 24 Ocak 2019 - 16:44 'de eklendi ve 375 views kez görüntülendi.

Ereğli Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Hüseyin Uysal ile AK parti teşkilatı arasında buzlar henüz erimiş değil.

Adaylık bekleyen ve aday olacağına kesin gözü ile bakılan Hüseyin Uysal, AK Parti Genel merkezi tarafından Erol Şahin’in ismi açıklanınca adeta şok olmuştu.

Aday tanıtım toplantısına da katılmayan Uysal, bir gün sonra AK Parti’den istifa ettiğini açıklamış ardından da başka bir partiden aday olabileceğinin sinyallerini vermişti.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Erol Şahin seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamış, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek ziyaretlerine başlamış, Ereğli’de birçok bölgede Erol Şahin ve AK Parti afişleri ile şehrin her tarafına asılmıştı.

Fakat ne var ki, Belediye Başkan adayı Erol Şahin’in de resminin yer aldığı Belediye binası yakınlarına asılan afişin, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından “kamu binası olduğu”  gerekçesiyle kaldırıldığı iddia edilmişti.

Ereğli’de yaşanan afiş krizinin ardından AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun acilen Ereğli’ye giderek, Belediye’ye ait düğün salonunda yaklaşık 2 saat bir görüşme yaptı.

Siyasi gözlemcilere göre; Zeki Tosun, aday gösterilmeyen Hüseyin Uysal’ı “tavır yumuşatma” ve ikna etmek için görüşme yaptığı belirtilirken, afiş olayının da görüşüldüğü tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER