SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN TEMPOYU ARTIRDI

AK PARTİ ADAYI ALAN TEMPOYU ARTIRDI
Bu haber 25 Ocak 2019 - 11:06 'de eklendi ve 232.757 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan 31 Mart yerel seçimleri kapsamında, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gündüz çeşitli kurumları, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, akşamları da ev toplantıları ile Zonguldak için yapmak istedikleri projeleri anlatıyor.

Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Yeniceliler Derneği’ni de ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleriyle sohbet etti.

Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimine teşekkür eden Alan, “Bugün ziyaretlerimize Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimi ardından Aziziye Caddesi esnaf ve vatandaşlarımız ile kucaklaşarak devam ettik. Öncelikle bizi güzel ağırlamalarından dolayı Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimine teşekkür ederim. Aziziye Caddesi esnaf ve vatandaşlarımıza güler yüzlerini bizden eksik etmedikleri için teşekkür ederim. Hepinizden Allah Razı Olsun… Hep birlikte YENİ ZONGULDAK.” dedi.

Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ise AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın bu ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER