SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK’TA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞECEK

ALAN: ZONGULDAK’TA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞECEK
Bu haber 25 Ocak 2019 - 17:41 'de eklendi ve 254 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ı karış karış gezmeye devam ediyor. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programların yoğunluğuna rağmen AK Parti ekibinin genç ve dinamik olması gün içinde fazla sayıda program gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor.

AK Partili Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan gün içinde en az 5 olmak kaydı ile bazı günler 10’u aşkın ziyaret ve program gerçekleştiriyor. Doktor Alan’ın aday adaylık, adaylık ve sonraki süreçte tahmini olarak 5 Bin kişi ile yüzyüze gelerek bire bir iletişim gerçekleştirdiği tahmin ediliyor. AK Partililer gün içinde Üzülmez Yeni Sanayi Sitesi, Rat Camii Cuma Namazı ve Esnaf ziyareti, Toki – Şantiye ve inşaat alanı çalışan ziyareti, Alevi Kültür Derneği ziyareti, Ömer Selim Alan ve Eşi Yayla Mahallesi Kapı Kapı Ev Ziyareti programlarını gerçekleştirdi.

“ŞEHRİMİZİN TALİHİ DEĞİŞECEK”

Ziyaret ve programlara ilişkin değerlendirmede bulunan Doktor Alan, “Aday tanıtım toplantımızın ardından saha çalışmalarımızda yoğun bir tempoya girdik. Genç ve dinamik bir ekip olmamız daha fazla program ifa etmemize olanak sağlıyor. Vatandaşlarımız şahsıma ve partimize büyük bir teveccüh gösteriyor. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Zonguldak’ta birçok şey değişecek. Şehrimize hak ettiği hizmetleri getirmek için çıktığımız yolda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. AK Belediyecilik bu şehrin kara talihini tersine çevirecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER