SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KARAMAN’DA NELER OLUYOR!

KARAMAN’DA NELER OLUYOR!
Bu haber 25 Ocak 2019 - 17:29 'de eklendi ve 327 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Karaman Beldesi’nde seçim trafiği oldukça karışık.

Karaman halkı bu durumdan hiç de hoşnut değil.

Bir taraftan, eski AK Parti’li ve MHP’li eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’nın 31 Mart seçimlerinde CHP’den aday gösterilmesi, diğer taraftan ise eski CHP’li Servet Üstün’ün bu seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmesi Karaman halkının kafalarını iyice karıştırdı.

Bu durum 31 Mart seçimlerine özellikle Karaman’da sandığa nasıl yansıyacak merak edilirken, eski bir CHP’linin AK Parti’den, eski bir AK Parti’linin de CHP’den aday gösterilmesi Karaman Beldesi’nde günün konusu oluyor.

AK Parti adayı Servet Üstün ve CHP adayı Mustafa Kalaycı’nın  bu seçimde yapacakları hamleler, Karaman halkına anlatacakları projeler merak edilirken, Karaman’da büyük bir çoğunluğun bu duruma tepki gösterdiği ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER