SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

UYSAL, ÖNCE DERGÂHA GİTTİ SONRA DESTİCİ GÖRÜŞTÜ

UYSAL, ÖNCE DERGÂHA GİTTİ SONRA DESTİCİ GÖRÜŞTÜ
Bu haber 25 Ocak 2019 - 16:11 'de eklendi ve 258 views kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyince fazla duramadı ve AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı.

İstifanın ardından “aday olacağı”nın sinyallerini veren Hüseyin Uysal, çok geçmeden Büyük Birlik Partisi ile görüşmelere başlamıştı.

AK Parti’den istifa eden Hüseyin Uysal, Ankara’da Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarının da bulunduğu Taceddin Dergâhı’na gitti. Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri başında dua eden Uysal daha sonra Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine giderek BBP Genel Başkan Mustafa Destici ile görüştü.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Ahmet Çolak ve yöneticilerle birlikte BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşen Uysal, seçimlerde adaylık konusunda el sıkışarak anlaştılar.

EREĞLİ’DE DENGELER ALT ÜST OLDU

2014 seçimlerinde AK Parti’den Ereğli Belediye Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Uysal’ın AK Parti’den istifa etmesi ve BBP’den Belediye Başkan adayı olması Ereğli’deki seçimin dengelerini de değiştireceği ifade edilirken, Büyük Birlik Partisi’nin Zonguldak merkez ve ilçelerinde bazı önemli isimleri aday gösterecekleri öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER