SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDİNÇ KARGİDAN’A KÖTÜ HABER…

ERDİNÇ KARGİDAN’A KÖTÜ HABER…
Bu haber 27 Ocak 2019 - 14:00 'de eklendi ve 224 views kez görüntülendi.

CHP ile İYİ Parti arasında önceki gün ittifak görüşmelerinde anlaşma yapılmıştı.

Anlaşmaya göre Zonguldak merkezde İYİ Parti CHP adayını destekleyecek. CHP’nin yapacağı meclis listesine İYİ Parti’den isimler verilecek.

Ayrıca; CHP ile İYİ Parti arasında yapılan mutabakata göre; daha önce CHP’den aday adaylığı başvurusu yapanlar İYİ Parti’den aday gösterilmeyecekler.

Bina göre; CHP’den aday adaylığı başvurusu yapıp da aday olamayan Kilimli’den Erdinç Kargidan ve Gümeli’den Ramazan Akdeniz İYİ Parti’ye başvuru yapmışlar ancak aday olmaları mutabakata göre imkansız görülüyor.

Erdinç Kargidan’ın İYİ Parti’den aday olamama ihtimaline karşı, Kargidan’ın adaylık başvuru tarihi ile CHP ile İYİ Parti arasında yapılan mutabakat tarihi göz önüne alınarak, itiraz hakkı olduğu belirtiliyor.

İYİ PARTİ 3 İLÇE ADAYINI AÇIKLADI

İYİ Parti aralarında 5 büyükşehir, 3 il ve 129 ilçe ve 20 beldenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan isimler arasında Zonguldak’ta 3 ilçe ve bir belde belediye başkan adayı da yer aldı. İYİ Parti’nin Devrek’te Yaşar Ocakçı, Kozlu’da Hüdai Dökmeci, Gökçebey’de Vedat Öztürk’ü açıklarken, Bakacakkadı Beldesi’nde ise Ümit Çapcı’yı aday olarak açıklamıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER