SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EROL ŞAHİN: YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR SÖZÜ SİZE VERMEYECEĞİM

EROL ŞAHİN: YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR SÖZÜ SİZE VERMEYECEĞİM
Bu haber 27 Ocak 2019 - 15:07 'de eklendi ve 237 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin çalışmalarını her geçen gün artan bir tempo ile sürdürüyor.

Şahin 26 Ocak Cumartesi günü Erdemir Caddesi esnaflarını ziyaretini sürdürdü ve Akşam da Ömerli Mahallesinde gençlerle buluştu.

Gençlik Kollarının hazırladığı organizasyona İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Erol Şahin, burada gençlerin büyük bir ilgisi ile karşılandı.

Mahalle Derneği’nin Hizmet Binasında gerçekleşen buluşmada gençlerle uzun uzun sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Erol Şahin, gençlere yönelik projelerinden söz etti.

Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesini yönetirken gençlerin yönetime katkısını sağlayacaklarını ve gençlerin fikirlerini de alacaklarını belirterek, belediyeyi çalmadan, çırpmadan, rüşvet almadan ve aldırmadan yöneteceklerini söyledi.

Seçim kampanyası sürecinde yapamayacağı hiçbir işin sözünü asla vermeyeceğini belirten Erol Şahin, “Söz verdiğim işi yapmadığım takdirde sizler yolda sokakta, hatta makamıma gelerek bunun hesabını soracaksınız ve sormalısınız da. Yarın buraya başkaları da gelecek size birtakım sözler verecek. Her söze inanmayın, verilen sözlerinde takipçisi olun. Ben kendi adıma konuşuyorum yapamayacağım hiçbir sözü size vermeyeceğim” dedi.

Belediye Başkan adayı Erol Şahin, bu yola çıkarken arkasında hiçbir lobinin desteğini almadığını da sözlerine ekleyerek, “Benim tek destekçim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve halkımızdır. Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye çok ayrı bir özen gösteriyor” şeklinde konuştu.

FATİH ÇAKIR: “CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖZÜ KULAĞI EREĞLİ’DE”

Gençlere hitaben bir konuşma yapan İlçe Başkanı Fatih Çakır’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’ye farklı baktığını söyledi ve aday belirlenmesinde büyükşehirlerle birlikte Ereğli ile bizzat kendisi ilgilendiğini ifade etti.

Fatih Çakır, belediyeciliğin artık 2 kilometre asfalt başında fotoğraf çektirmek olmadığını vurgulayarak, Belediye Başkanının bir kentin CEOSU olduğunu söyledi. Çakır, belediye başkanının rutin belediyecilik hizmetleri ile övünemeyeceğinin altını çizdi ve bu anlamda Erol Şahin’in işinin ehli olduğuna dikkat çekti.

Şahin’in hesap uzmanı olduğunu hatırlatan Çakır, “Adayımız bütçeyi yönetmeyi de, insanı yönetmeyi de iyi bilir. Belediye’de hangi görevi en iyi kimin yapabileceğini de iyi bilir. Biz kendisine bu anlamda güveniyoruz. Zaten Cumhurbaşkanımız da güveniyor ki bizzat kendisi Erol Şahin üzerinde karar kıldı” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER