SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KARS KAFKAS FOLKLOR DERNEĞİNDEN EROL ŞAHİN’E ZİYARET

KARS KAFKAS FOLKLOR DERNEĞİNDEN EROL ŞAHİN’E ZİYARET
Bu haber 30 Ocak 2019 - 17:54 'de eklendi ve 259 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Her geçen gün temposunu artıran ve halktan gördüğü ilgi ile motivasyonu adeta tavan yapan Erol Şahin bugün de Erdemir Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla bol bol sohbet edip sorunlarını dinleyen Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinden sonra da Belediye Başkanı olarak teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını söyledi.

Erdemir Caddesi esnaflarının problemlerini de dinleyen Şahin, cadde üzerindeki sorunları ortak karar alarak el birliği ile çözeceklerini ifade etti.

Şahin’in gezisine İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra Belediye Başkanı aday adayları ve partililer de eşlik etti.

KARS KAFKAS DERNEĞİNDEN ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin esnaf gezilerini sürdürürken ilçe teşkilatında misafirlerini de ağırladı.

Şahin’i Kars Kafkas Folklor Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti. Dernek Başkanı Soykant Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şahin’e çıktığı bu kutsal yolda başarı dileğinde bulundular.

Erol Şahin de Dernek Başkanı Soykant Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine nazir ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER