SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: BU ŞEHRE İMZA ATMAYI İSTİYORUM

ŞANAL: BU ŞEHRE İMZA ATMAYI İSTİYORUM
Bu haber 30 Ocak 2019 - 17:29 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

 CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte geldiği Zonguldak’ta CHP Merkez ilçe, CHP il Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu.

 Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı kazandığında, Zonguldak için hedefleri ve hayallerinin de olduğunu ifade eden Şanal, sosyal belediyecilik anlayışı ile Zonguldak’ta herkesin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma’ya bağlı Karapınar Belediye Başkanı İsmail İnam’n da katıldığı toplantıya partililerin de yoğun olarak katıldığı gözlendi.

Toplantıda; CHP Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da birer konuşma yaptı.

ŞANAL:  GÖRECEKSİNİZ Kİ HER ŞEYİ BAŞARACAĞIZ

Sosyal belediyecilik anlamında güzel hizmetler yapacaklarını ve Zonguldak’ta herkesin yüzünü güldüreceklerini belirten CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal,

“Zonguldak Belediyesi’nin bütün imkan ve kabiliyetlerini personelin yeteneklerini onların özelliklerini iyi biliyorum. Bu şehirde yaşayan insanların ve bu şehrin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Bir şey istiyorum, ben sizin yalnızca Belediye başkan adayınız olarak sahada çalışmak istemiyorum. Birlikte el ele yürüdüğümüz, gönül gönüle mesafe aldığımız zamanlarla ben isterim ki sizin çok yakın bir arkadaşınız, bir kardeşiniz, oğlunuz, yerine göre ağabeyiniz çok farklı farklı duygularla bu yolda yürümeyi isterim. Elimden tutun, yürek yüreğe çalışalım. Göreceksiniz ki her şeyi başaracağız. Asla mahcup olmayacağız. Daha önceki açıklamamda da söyledim, bu şehir bizim ben burada doğdum Allah ömür verdiği kadar da yaşayacağız burada öleceğiz. Sizinle bu yürekli insanlarla, çok kıymetli milletvekillerimizin destekleriyle bilgimizle, becerimizle bu şehre imza atmayı istiyorum. Belediyecilik sosyal anlamda hizmet gerektiren bir faaliyet zincirini içeriyor. CHP’nin ilkeleri, prensipleri sosyal belediyeciliği hayata geçirmeyi öncelikli sayıyor. Ben de bu noktadan hareketle partimizin bu ilke ve prensipleri doğrultusunda sosyal Belediyeciliği bu şehirde en üst seviyede hayata geçireceğiz. Herkesin hayatına dokunacağız, herkesin yüzünü güldüreceğiz. Çöp almak, yolu temizlemek, asfalt dökmek, ruhsat vermek gibi işlemler bence konuşmaya değmez. Onlar zaten bir kurumun asli görevi, onlar yapılması gereken zorunlu hizmetler. Biz onun dışında insanların yüzünü güldüreceğiz, onları hayatını sosyal, kültürel anlamda doyar hale getireceğiz.   Herkesin yüzünü güldüreceğiz, herkesi mutlu edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER