SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AKDEMİR VE ŞANAL’DAN BEKLENEN BULUŞMA

AKDEMİR VE ŞANAL’DAN BEKLENEN BULUŞMA
Bu haber 31 Ocak 2019 - 17:33 'de eklendi ve 212 views kez görüntülendi.

 

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal 10 Temmuz 2017 tarihinde yaşadıkları polemiğin ardından bugün ilk kez bir araya geldi.

Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, beraberinde; ; CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP il Başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman ile birlikte Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.

Şenol Şanal Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bir buket çiçek verirken, geçmişte yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda Akdemir’den hoşgörü talep etti.

Ziyarette CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Temennimiz CHP’nin daima üst sıralara çıkmasıdır. Bu bayrağı yukarılara taşımaktır. Bizler o sıfatla görev aldık, partimizin ilkeleri, amaç ve hedefleri belli.  Şahsım özellikle bunlara çok dikkat etmeye çalışan, özen göstermeye çalışan birisiyim. Bunda ne kadar başarılı olunuyor bunu halkımız en iyi şekilde değerlendiriyor zaten. 31 Mart’a kadar görevdeyiz, Allah sağlık verirse. O zaman içerisinde şahsıma düşen bu görevi en iyi şekilde bitirmek istiyorum. Kaldı ki benim hayat felsefem iş anlayışım işi ciddiyetle yürütmek ve yüzümün akı ile de bitirmektir. İnşallah da öyle olacaktır. Ben adayımıza hayırlı olsun, partimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal da yaptığı konuşmada, “Değişik duygularla burada yine sizinle aynı mekanda olmak tabi insanı heyecanlandırıyor. Birlikte sizin takdirleriniz sonrasında 3 yıl görev yapma fırsatı buldum. Öncelikle bana böyle bir görevi tevdii ettiğiniz için size şükranlarımı arz ediyorum. Birlikte el ele, gönül gönüle bir şeyler yapmaya çalıştık. Belediyecilik sizin de bildiğiniz gibi zor bir hizmet. Tabi içinde bulunduğumuz şartlar içerisinde siyasetin, vatandaşların, kurumun kendi sorunları neticesinde sıkıntılı, çalkantılı anlar ve günler de yaşadık. Bazen insanlar tecrübe bilgi birikimi ile bunu kolay atlatıyor, bazen biraz daha sıkıntılı oluyor. Sanıyorum, biz de bazı sebeplere bağlı olarak böyle çalkantılı bir dönemi çok da büyütmeden yaşadık. Benim içinde bulunduğum şartlarda tabi sizden küçüğüm, biraz da tecrübesiz olma hasebiyle bazen agresif, bazen içinde bulunduğu sıkıntıyı taşıyamayan tavırlarımız olmuştur, üzmüş de olabiliriz. Maksadını aşan söz ve eylem de olur ama tabi neticede siz bu kurumun en üst amiri, bir de öğretmenlik ve hocalık vasfınız var. Hocalık ayrı bir şeydir, bazen bağışlayan, bazen seven, bazen yücelten, bazen eksiği gideren birçok vasfınız var. Ben keşke bu vasıflarınızdan daha fazla nasiplenme imkanım olsaydı. Bana bu görevi tevdi ettiniz, eğitimime de katkıda bulundunuz, yani burası bir okul bana asistanlık yapmak gibi önemli bir görev tevdi ettiniz çok teşekkür ederim. Maksat sizi üzmek ve kırmak değil ama maksadını aşan söz ve eylemler olursa da hoşgörünüzü talep ederim, üst seviyeye çıkardığınız hizmetlerden dolayı size ben şahsım adına şükranlarımı iletirim. Sayın vekillerim de söylediği gibi sizden sonra bu görevi yapmak benim için zor olacak. Nasip olursa sizin de bilginize, görgünüze, desteğinize her zaman mazhar olmak isterim. Çok teşekkür ederim, bana katkılarınızdan dolayı eğitimime de verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımı arz ederim. Uygun görürseniz, bu süre içerisinde birkaç kez daha görüşerek ağabey-kardeş bilginize, tecrübelerinizden faydalanmak isterim, teşekkür ederim” dedi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’ın ziyaretinde, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Zonguldak’ta özellikle alt yapı ve mahallelerde güzel hizmetler yaptığını belirterek, teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER