SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ
Bu haber 31 Ocak 2019 - 17:30 'de eklendi ve 230 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP il Başkanı Hakkı Güney, CHP merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, CHP Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal,  CHP’li Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, CHP Ereğli ve Alaplı ilçe başkanları İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’i ziyaret ederek, Zonguldak ilçe ve beldelerindeki ittifak görüşmesini masaya yatırıldı.

ERKMEN:  İYİLER KAZANIR

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen,   yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Genel merkezi tarafından alınan seçime ortak girme kararının Zonguldak il genelinde de değişik yerlerde uygulamasını yapabiliriyiz, bu iş birliğini yerelde genişletebilir miyiz konularında bir değerlendirme toplantı yapıyoruz. Şu anda ismi açıklanan başkan adayı arkadaşlarımız var, ismi açıklanmayan arkadaşlarımızda var bu iki parti içinde geçerlidir. İlçe merkezleri ve beldeleri olarak işbirliği yapabilme konusunda görüşme yapacağız. İnşallah olumlu sonuçlanırsa bu işbirliği yerelde de gerçekleşmiş olur. İki partinin de seçime ayrı ayrı gireceği yerler var, onlar da kamuoyuna bildirilecek. Bu toplantının iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olarak burada ki amacımız tüm belediyeleri, belediye meclis üyeliklerini, il genel meclisi üyeliklerini alabilmektir. Amaç ortaktır. O nedenle sonucun da iyi olacağını umuyoruz, iyiler kazanır”

YAVUZYILMAZ:  BU BİR GÜÇ BİRLİĞİDİR

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da yaptığı konuşmada  “Zonguldak’ta tüm ilçeler ve beldelerdeki Belediye başkanlıklarını almaya talip olan iki tane partinin bir araya gelerek birlikte istişare yapacakları aynı zamanda da Genel merkezlerimizin Genel başkanlarımız nezdinde sağlanan ortak ruh ile mutabakatı Zonguldak genelinde uygulamak adına bir arada bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi koca bir çınar ve İYİ Partiyle birlikte kendisine güç katacaktır. İYİ Parti de yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin desteğiyle kendisine güç katacaktır. Bu bir güç birliğidir, bir aydınlanma mücadelesinin birlikteliğidir. Bu süreci en verimli ve en başarılı nasıl gerçekleştireceksek o doğrultuda ki bir planlama, programlama toplantısıdır. Bu toplantının ve sonuçlarının hepimize hayırlı olmasını diliyorum”

DEMİRTAŞ:  İYİ ŞEYLERE İMZA ATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise, “Biliyorsunuz yeni kurulmuş bir parti ve geçen sene seçim öncesinde İYİ Parti ile yapmış olduğumuz işbirliği ve güç birliği, Türkiye’nin aydınlık geleceği için yapmış olduğumuz bu güç birliğini bugün yerel seçimlerde yeniden inşa etmeye başladık. Biliyorsunuz, Türkiye genelinde Büyükşehirlerde ve illerdeki belediyelerde 50 civarında bir anlaşma yapıldı İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında bu illerden birisi de Zonguldak merkezi için yapılan bir işbirliği söz konusu. Ancak, il başkanımız ve eski valimiz, çok değerli devlet adamı Sayın Yavuz Erkmen Bey’le yaptığımız görüş ve temaslar sonucunda bunu Zonguldak’ın geneline yayma iradesini ortaya koyduk. Çünkü Türkiye için böylesine önem arz eden bir işbirliğinin sadece Zonguldak merkezle sınırlı kalması düşünülemezdi. Zonguldak’ın geneline yaymamız çok daha doğru olurdu. Bazı yerlerde İYİ Parti bize destek verecek, bazı yerlerde biz onlara destek vereceğiz ve bazı yerlerde de demokratik yarış yapacağız. Umuyor ve diliyorum ki, hem Zonguldak’ımızın, hem de Türkiye’nin geleceği için iyi şeylere imza atacağımızı düşünüyorum hep beraber, Mart’ın sonunda da Türkiye’ye ve Zonguldak’ımıza bahar gelmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER