17:18 - GRİZU-263 UZAY TAKIMI DÜNYA BİRİNCİSİ
17:10 - UCUZ ATLATTIK!
17:05 - BAKAN KİRİŞCİ SEL BÖLGESİNİ İNCELEDİ
17:01 - BAŞKENT EDAŞ GÖREV BAŞINDA
16:58 - ‘BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN’
16:56 - ERKMEN: YARGITAY’CA ONAYLANMAYAN BİR KİŞİNİN PARTİLERDE ÜYE OLMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.
16:49 - BRAVO SİZE!
16:50 - DERE ISLAHININ FAYDASINI GÖRDÜK
16:49 - GÜNER, AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE İÇME VE KULLANMA SUYUNA DİKKAT ÇEKTİ
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Karaelmas Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışına katılan Belediye başkan adayı Ömer Selim Alan, burada coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, gördüğü kalabalık ve sevgi seli nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti. Alan, sosyal medya hesabı üzerinden, “Çok şükür sizin gibi insanlarla yol yürüdüğüm için, çok şükür yanımda olduğunuz için. Karaelmas sakinler ile buluştuk. Bizi öyle güzel karşıladılar ki daha da güçlendik. Memleketimin güzel insanları ile el ele, hep birlikte Zonguldak daha yaşanabilir olacak.” dedi.
Alan, “Memleket İşi, Gönül İşi… Çok şükür sizin gibi insanlarla yol yürüdüğüm için, çok şükür yanımda olduğunuz için… Karaelmas Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Bizi öyle güzel karşıladılar ki daha da güçlendik. Bu bir seçim davası değil, Zonguldak’ın davası, memleketimin güzel insanları ile el ele, hep birlikte Zonguldak daha yaşanabilir olacak. Biz Zonguldak’a hizmeti getireceğiz söz veriyorum” diye ifade etti.