SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN’A KARAELMAS’TA COŞKULU KARŞILAMA

ALAN’A KARAELMAS’TA COŞKULU KARŞILAMA
Bu haber 02 Şubat 2019 - 22:17 'de eklendi ve 237 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karaelmas Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışına katılan Belediye başkan adayı Ömer Selim Alan, burada coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan,  gördüğü kalabalık ve sevgi seli nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti.  Alan, sosyal medya hesabı üzerinden, “Çok şükür sizin gibi insanlarla yol yürüdüğüm için, çok şükür yanımda olduğunuz için. Karaelmas sakinler ile buluştuk. Bizi öyle güzel karşıladılar ki daha da güçlendik. Memleketimin güzel insanları ile el ele, hep birlikte Zonguldak daha yaşanabilir olacak.” dedi.

Alan, “Memleket İşi, Gönül İşi… Çok şükür sizin gibi insanlarla yol yürüdüğüm için, çok şükür yanımda olduğunuz için… Karaelmas Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Bizi öyle güzel karşıladılar ki daha da güçlendik. Bu bir seçim davası değil, Zonguldak’ın davası, memleketimin güzel insanları ile el ele, hep birlikte Zonguldak daha yaşanabilir olacak. Biz Zonguldak’a hizmeti getireceğiz söz veriyorum” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER