SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ADAYI ŞAHİN’DEN GENÇLERE 5 YILDA 5 FAKÜLTE SÖZÜ

BAŞKAN ADAYI ŞAHİN’DEN GENÇLERE 5 YILDA 5 FAKÜLTE SÖZÜ
Bu haber 03 Şubat 2019 - 14:47 'de eklendi ve 233 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 18 yaşını doldurmuş ve ilk defa oy kullanacak olan 100 genç ile bir araya geldi.

Gençlik Kollarının Lal Kafe’de düzenlediği organizasyonda Şahin salona girerken gençler kendisini slogan ve alkışlarla karşıladı.

Gençlerle hamburger yiyen Erol Şahin, gençlerle ilgili projelerinden bir kısmını kendilerine anlattı.

Ereğli’nin eğitim kenti olacağını belirten Şahin, 5 yılda 5 Fakülte yapacaklarını ve öğrenci sayısının da 10 bine çıkacağını söyledi.

Zaman zaman sloganlarla konuşması bölünen Erol Şahin gençlerin kendisine gösterdiği sevgi karşısında duygulu anlar yaşadı.

İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş’ın da katıldığı organizasyonda konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin, Ereğli’de festivallerin en iyi şekilde yapılacağını, en popüler sanatçıların getirileceğini ve organizasyonların şehrin tüm caddelerine yayılacağını açıkladı.

Enol Şahin yaptığı konuşmasında, 5 yıl sonunda Ereğli’den en az 100 milli sporcunun çıktığı gibi, 100 gencin de Murat Boz gibi ünlü sanatçı olacağını ifade etti ve gençlerin her türlü taleplerine belediyenin en iyi şekilde cevap vereceğini vurguladı.

Gençlerin Ereğli’nin ve ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Erol Şahin, zaman zaman gençlik buluşmaları düzenleyeceklerini ve bu buluşmalarda gençlerin belediye çalışmaları ile ilgili önerilerini alacaklarını kaydetti.

AK Parti Belediye Başkanı Erol Şahin daha sonra gençlerle birlikte sahilde gezintiye çıktı.

Erol Şahin gün içerisinde de sokaklarda gezerek çay ocaklarında sohbet eden vatandaşların masalarına konuk oldu ve onlarla uzun uzun sohbet etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER