SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BİZ VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMEK İSTİYORUZ”

“BİZ VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMEK İSTİYORUZ”
Bu haber 03 Şubat 2019 - 14:44 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve güzelleştirme Derneği tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Merkez Çarşısındaki Gemici Cafe’de düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan katıldı.

Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak’ın daha yaşanılabilir bir kent olması gerektiğini hatırlattı.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’da tüm adaylara başarı dileğinde bulunarak, “31 Mart akşamı zafere ulaşmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu yarışın dostane geçmesini diliyoruz. Biz başaracağız, Zonguldak’ı mutlu bir kent yapmak istiyoruz, bunu da başaracağımıza eminim. Seçim sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi uçar da yaptığı konuşmada, “Belediye Başkan adayımız Dr. Ömer Selim Alan ile yola çıktık. Burada yapacağımız projeler ile kenti yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Aday olan arkadaşımıza çok işler düşüyor” diye ifade etti.

AK Parti Zonguldak Belediye başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise, “Biz sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. O yüzden kendimizi ortaya attık. 31 Mart’ta Zonguldak’ta AK Parti Belediyeciliği ile tanışacağız. Yollar, köprüler bizim asli görevimiz. Biz vatandaşın gönlüne girmek istiyoruz. 19 Şubat’ta projelerimizi açıklayacağız. Burada hep beraber Zonguldak’ımızı güzelleştirip gönül belediyeciliği yapacağız. Hep vatandaşın yanında olacağız. Gönül belediyeciliğini Zonguldak’a getireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER