SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ UZUN SON NOKTAYI KOYDU

ALİ UZUN SON NOKTAYI KOYDU
Bu haber 05 Şubat 2019 - 16:48 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

Zonguldak siyasetinin önemli isimlerinden ve her seçim döneminde adaylığı gündeme gelen Ali Uzun CHP’den sonra Büyük Birlik Partisi’nden de adaylığı söz konusu olmuş ve yeniden gündeme gelmişti.

CHP’den 31 Mart seçimleri öncesi adaylığı gündeme gelen ve son dakikaya kadar CHP’den aday olacağına kesin gözle bakılan Ali Uzun CHP defterinin kapanmasının ardından BBP il Başkanı Ahmet Çolak ile Ankara’da yaptığı görüşme ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın ardından “Ali Uzun BBP’den Belediye Başkan adayı mı olacak” şeklindeki soruya “aday değilim” diyerek son noktayı koydu.

CHP’den sonra BBP’den de adaylığı gündeme gelen Ali Uzun, tüm siyasi parti adaylara başarı dileğinde bulunarak,  Cumartesi günü Zonguldak’a gelerek Kızılay’ın kongresine katılacağın, dostları ve arkadaşları ile görüşeceğini belirterek şu ifadelere yer verdi.

“BİR YERDEN ADAY OLACAKTIK, BİZİ GÜNDEME GETİRMİŞLERDİ”

“Ben aday değilim. Bir yerden aday olacaktık, bizi gündeme getirmişlerdi, fakat o olmayınca aday değilim. Zonguldak için bizim yapacağımız, şu anki adaylara başarılar diliyoruz. Kim projelerini vatandaşa iyi anlatırsa, vatandaş da ona göre kararını verir ve Belediye Başkanı seçilir. Bizim de bir görüşümüz vardır, bizin de dostlarımız, arkadaşlarımız vardır. Biz de adayların projelerine bakacağız ona göre desteklerimizi vereceğiz. Bu adaylık sürecinde gerek telefonla, gerek birebir de, gerek dolaylı olarak yanımda olan destek sağlayan, gerek eleştiri yapan tüm Zonguldaklı hemşerilerime şahsım ve ailem olarak teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu Cumartesi günü Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi’nin Genel Kurulu var, Zonguldak’a geleceğim, dostlarımla, arkadaşlarımla beraber hasbıhal edeceğiz” dedi.

Öte yandan, Büyük Birlik Partisi il Başkanı Ahmet Çolak, BBP’nin Ankara’da düzenlenen aday tanıtım töreni öncesi Ali Uzun’u telefonla arayarak, sohbet etmek istediği ve bu sırada kendisine adaylık teklifinde bulunduğu ve Ali Uzun’un da bu teklife “teşekkür” ederek, BBP’den adaylığına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER