15:15 - GELECEK’e GÜN geldi
09:53 - ÇATES HALKA ARZ EDİLİYOR
09:45 - KAYINOVA’DAN 51 NEDEN!
09:37 - AKIN, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI
09:32 - AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
09:27 - AYDIN: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
17:20 - ADAY ADAYLARI SAHNEDE
16:23 - CHP’DE ‘ADAY ADAYI’ BOLLUĞU!
16:52 - CHP’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU
CHP 22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve eski il Başkanı Harun Akın, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde de Belediye Başkan adayı olmuştu.
Son dakikaya kadar ismi gündeme gelen Harun Akın’ın DSP’den aday olacağı da konuşuluyordu.
Harun Akın Pazartesi günü Zonguldak’a gelerek yol arkadaşlarıyla Yaman Restaurant’ta bir toplantı yapmış, bunda sonraki süreç ile ilgili görüş ve fikir alış verişinde bulunmuştu.
Telefonla ulaştığımız Harun Akın, şu anda kafasının oldukça karışık olduğunu, DSP’den dolaylı olarak bir teklif aldığını ve kesin kararını Cuma günü vereceğini söyledi.
Kendisinin çok küçük yaşlardan beri Cumhuriyet Halk Partili olduğunu ve bu partide yıllarca gençlik kollarında olmak üzere Milletvekili ve il Başkanlığı yaptığını ifade eden Harun Akın, iki dönemdir seçim öncesi haksızlığa uğradığını vurgulayarak, bundan sonraki siyasi yaşamı konusunda kesin kararını da Cuma günü vereceğini ifade etti.