SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HARUN AKIN CUMA GÜNÜ KARAR VERECEK

HARUN AKIN CUMA GÜNÜ KARAR VERECEK
Bu haber 05 Şubat 2019 - 16:52 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

CHP 22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve eski il Başkanı Harun Akın, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde de Belediye Başkan adayı olmuştu.

Son dakikaya kadar ismi gündeme gelen Harun Akın’ın DSP’den aday olacağı da konuşuluyordu.

Harun Akın Pazartesi günü Zonguldak’a gelerek yol arkadaşlarıyla Yaman Restaurant’ta bir toplantı yapmış, bunda sonraki süreç ile ilgili görüş ve fikir alış verişinde bulunmuştu.

Telefonla ulaştığımız Harun Akın, şu anda kafasının oldukça karışık olduğunu, DSP’den dolaylı olarak bir teklif aldığını ve kesin kararını Cuma günü vereceğini söyledi.

Kendisinin çok küçük yaşlardan beri Cumhuriyet Halk Partili olduğunu ve bu partide yıllarca gençlik kollarında olmak üzere Milletvekili ve il Başkanlığı yaptığını ifade eden Harun Akın, iki dönemdir seçim öncesi haksızlığa uğradığını vurgulayarak, bundan sonraki siyasi yaşamı konusunda kesin kararını da Cuma günü vereceğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER