SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN YEŞİL MAHALLE’DE HALKLA BULUŞTU

ALAN YEŞİL MAHALLE’DE HALKLA BULUŞTU
Bu haber 06 Şubat 2019 - 16:44 'de eklendi ve 260 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

AK Parti adayı Ömer Selim Alan sabah erken saatlerde başladığı seçim çalışmalarına gece geç saatlere kadar devam ederek, vatandaşlardan destek istiyor.

Gündüz kent merkezinde kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan dün akşam da Yeşil Mahalle ve Kapuz’da seçim irtibat bürosu açılışı yaparak vatandaşlarla buluştu.

Yeşil Mahalle ve Kapuz mahalle sakinlerine seslenen Alan, Zonguldak’ın sıkıntılarını çok iyi bildiğini, çözümlerini de bildiklerini belirterek, “Memleketim her şeyin en iyisini hak ediyor… Hemşerilerim merak etmeyin sıkıntılarınızı biliyorum, çözümlerini de, biz ivedilikle çalışıp sorunlarınıza çözüm olabiliriz. Biz inandık, sizde inanın. Yeşil Mahalle ve Kapuz halkımızla bir araya geldik. Yağmur çamur, soğuk demeden halk toplantımıza katılan, desteklerini hissettiren halkımıza çok teşekkür ederim. Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet Önce Memleket!” dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan her gittiği mahallede yoğun kalabalıkla karşılandığı gözlenirken, vatandaşlar tarafından da sevgi çemberine alınıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER