SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 07 Şubat 2019 - 15:36 'de eklendi ve 527 views kez görüntülendi.

AK Parti’de Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan olarak belirlendikten sonra şimdi de Belediye Meclis üyelikleri için bazı isimlerin başvuru yaptıkları öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre; Zonguldak Belediye Meclis üyeliği için Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Murat Uzun’un da Meclis üyeliği için AK Parti’ye müracaat ettiği belirtiliyor.

Bilindiği gibi CHP’nin Zonguldak Belediye başkan adaylığı için adı geçen ve son dakikada adaylığı CHP Parti Meclisi’nde onaylanmayan Ali Uzun’un yakın akrabası olan Murat Uzun’un AK Parti’den Meclis için başvurusunda bulunması sürpriz olarak değerlendirilirken,  AK Parti’ye yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre de, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediye meclis listesinin tamamen yeni isimlerden oluşacağı,  halen 31 Mart’a kadar görev yapacak olan meclis üyelerinin hiç birinin yeni listede yer almayacağı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER