SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞIYOR

ALAN, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞIYOR
Bu haber 07 Şubat 2019 - 16:30 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan yağmur, çamur demeden sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Beraberinde; AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililerle birlikte bugün de PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli ile sohbet ettikten sonra kurum personeline destek ziyaretini sürdürdü.

PTT çalışanlarından destek isteyen AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli ve personelleri ziyaret ettik. Güzel karşılamaları ve ağırlamalarından dolayı PTT Genel Müdürümüz ve personeline teşekkür ederim” dedi.

Gazipaşa Caddesi üzerinde vatandaşlardan da destek isteyen Alan, “Kurum ziyaretlerimiz esnasında yol güzergahında bulunan esnaf ve vatandaşlarımız ile selamlaştık desteklerini istedik. Yağmur çamur demeden daha yaşanabilir bir Zonguldak için çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER