SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TİCARET VE SANAYİ ODALARINA ZİYARET…

TİCARET VE SANAYİ ODALARINA ZİYARET…
Bu haber 07 Şubat 2019 - 16:33 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

İşverenlere ve İşveren Temsilcilerine yönelik SGK İl Müdürlükleri iş birliğinde Ticaret ve Sanayi Odalarına yapılacak bilgilendirme ziyaretleri kapsamında; Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erkin Avcı ve Çaycuma Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya Çaycuma ve Devrek Sanayi Odalarına ziyarette bulundular.

Ziyaretin amacına esas İstihdamın Korunmasına (Kısa Çalışma Uygulaması), Artırılmasına (Teşvikler) ve başta imalat sektörüne yönelik çalışmalar olmak üzere Nitelikli İş Gücünün Yetiştirilmesine (Aktif İşgücü Programları) ilişkin Kurum desteklerimiz hakkında bilgilendirme yapıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER