12:23 - OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ZONGULDAK VALİLİĞİ’NE ATANDI
12:22 - SEVİLEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ MERKEZE ALINDI
12:21 - ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
13:00 - ANKARA’DA ZONGULDAK HATIRASI
17:10 - BALBALOĞLU YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
17:08 - EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ ZONGULDAK’A VEDA ETTİ
14:49 - ZONGULDAK’A SİNAN ERGEN ATANDI
14:47 - BİR YILDIZ KAYDI ZONGULDAK’TAN
15:01 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI
17:32 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’TAKİ YATIRIMLARINI 2,5 KATINA ÇIKARDI
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) 1000 işçi alımı için başvuruların 12 Şubat 2019 tarihinde başlayacağını hatırlatarak, simsarlara karşı uyarıda bulundu.
Açıklama şöyle;
“Türkiye Taşkömürü Kurumu’na Pano Ayak Üretim İşçisi Alım İlanı, TTK Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde (www.taskomuru.gov.tr) 6 Şubat 2019 tarihinde yayınlanmıştır.
İŞKUR, TTK’ya alınacak işçiler için aday başvurularının 12 Şubat 2019 tarihinde başlayacağını ve 18 Şubat 2019 tarihi mesai saati sonunda tamamlanacağını duyurmuştur.
Adaylar; nüfusa kayıtlı oldukları adreslere göre Zonguldak, Bartın ve Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine, İŞKUR’un www.iskur.gov.tr internet adresine, Alo 170 hizmet numarasına, İŞKUR Hizmet Noktalarına müracaat edebilecekler.
12 Şubat 1988 tarihi ve sonra doğanlar ile 18 Şubat 2001 tarihi ve önce doğanlar aday olarak başvuruda bulunabilecektir.
Başvuranlar arasından işe girmeye hak kazanacak adayları tespit etmek için 2-3 Mart 2019 tarihlerinde, kamuoyuna açık ve noter tarafından kura çekimi yapılacaktır.
Hiçbir şahıs veya kuruma kontenjan adı altında hiçbir ayrıcalık tanınmamıştır.
Bu nedenle başvuruda bulunacak olanların, adayların; simsarların vaat ve telkinlerine inanmamaları gerektiğini, para ve/veya çıkar sağlama amacı güden bu kişilerin işçi alımlarında hiçbir etki ve yetkilerinin bulunmadığını hatırlatıyor, bölge halkını, simsarlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.
TTK’ya işçi alımının şimdiden Kurumumuza, bölge halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz”.