SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ EREĞLİ’DE POSBIYIK’I DESTEKLEYECEK

İYİ PARTİ EREĞLİ’DE POSBIYIK’I DESTEKLEYECEK
Bu haber 08 Şubat 2019 - 16:35 'de eklendi ve 219 views kez görüntülendi.

CHP ile İYİ Parti arasında yapılan işbirliği anlaşması çerçevesinde, bazı il ve ilçelerde aday belirleme ve destek çalışmaları sürüyor.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP il Başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman bu hafta başında İYİ Parti’yi ziyaret ederek, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür ile görüşmüş, işbirliği ile ilgili fikir alış verişinde bulunulmuştu.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür de bugün CHP il Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette; CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ve Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık da hazır bulundu.

İYİ Parti’nin CHP’ye gerçekleştirdiği ziyarette, işbirliğinin detayları görüşülürken, özellikle Zonguldak Belediye meclis listesi hakkında görüşüldüğü alınan bilgiler arasında bulunurken, İYİ Parti’nin Ereğli’de aday çıkarmayarak CHP adayı Halil Posbıyık’a destek verileceği belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER