SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İSMAİL EŞREF KARAR AŞAMASINDA!

İSMAİL EŞREF KARAR AŞAMASINDA!
Bu haber 09 Şubat 2019 - 18:46 'de eklendi ve 241 views kez görüntülendi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, 31 Mart yerel seçimler öncesinde ismi yeniden gündemine geldi.

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak Şenol Şanal’ı aday olarak açıklamasının ardından, DSP il yönetimi tarafından adaylık teklif edilen Eşref’in 7 bin 500 kişi üzerinden yaptırdığı anketin sona ermesi ile Eşref’in yeniden adaylığa sıcak baktığı ileri sürülürken, DSP’nin eski bir il Başkanı tarafından seçim masraflarının karşılanacağı ve Eşref’in de henüz karar vermeyip, 10 Şubat Pazar akşamına kadar aday olup olmayacağı konusunda nihai kararı vereceği öğrenildi.

CHP cephesinden bazı isimlerin İsmail Eşref’in DSP’den aday olması halinde CHP’ye zarar vereceği ve aday olmaması için ikna girişimleri de yapıldığı belirtiliyor.

İsmail Eşref’in DSP’den aday olması durumunda, CHP’nin İYİ Parti ile yapacağı ittifakın da bir anlamının kalmayacağı siyasi kulislere yansırken, yarın akşama kadar Eşref’in adaylıktan vazgeçmesi için ikna görüşmelerinin yapılacağı ileri sürülüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER