SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ DÜN GECE SABAHLADI!

AK PARTİ DÜN GECE SABAHLADI!
Bu haber 11 Şubat 2019 - 16:27 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

AK Parti dün akşam saatlerinde Zonguldak’a gelen Teşkilatlardan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, il, ilçe ve belde Belediye Başkan adayları ile birlikte meclis listeleri yapıldı. Sabaha kadar süren toplantı sonrası teşkilat ve yöneticiler bu sabah saat 09.00 gibi evlerine uyumaya gittiler.

Zonguldak merkez Belediye meclis üyeliği listesi yapılırken çok tantana çıktığı, söz verilen birçok isimlerin lise dışı kaldığı, sürpriz isimlerin listede olduğu, en büyük sürpriz ise  2 dönem Zonguldak’ta  Milletvekilliği yapmış Özcan Ulupınar’ın verdiği isimler kimler tarafından çizik yedi ve neden liste dışı bırakıldı.

Günlerce Zonguldak’ın duayen AK Parti’li isimlere söz verilip de liste dışı kalanlar kimler tarafından isimleri silindi.

AK Parti il ve ilçe başkanları bunun neresinde?

Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan’ın olmazsa olmaz dediği isimlere sahip çıkmadığı söyleniyor.

Kamuoyunun şiddetle karşı çıktığı ve ilçe başkanının olmazsa olmazı Abdullah Karagüzel neden ve ne karşılığında meclis adaylığından çekildi.

Kimin eli güçlendi!

Listede yöreler gözetildi mi?

Tüm Zonguldak kamuoyu AK Parti’nin sürpriz(!) listesini merak ediyor.

Hangi vekilin listede ağırlığı oldu?

Listede en çok konuşulan; bir ağa babasının verdiği isim “banko” listede!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER