SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

POSBIYIK’IN KAPRİSLERİ İTTİFAKI BİTİRİYOR MU?

POSBIYIK’IN KAPRİSLERİ İTTİFAKI BİTİRİYOR MU?
Bu haber 11 Şubat 2019 - 17:46 'de eklendi ve 233 views kez görüntülendi.

CHP ile İYİ Parti arasında Genel merkez düzeyinde başlatılan ittifak protokolüne Zonguldak ve bazı ilçelerinde uyulmadığı gözleniyor.

Anlaşmaya göre; CHP’nin aday gösterdiği il ve ilçelerde İYİ Parti Belediye meclisine isim verecekti. Ancak Zonguldak merkezde İYİ Parti’nin verdiği isimlere CHP tarafından olumsuz yanıt verildiği belirtilirken, geçtiğimiz Cuma günü CHP’yi ziyaret eden İYİ Parti il başkanı Yavuz Erkmen özellikle Ereğli için mutabakatın sağlanması üzerine CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın İYİ Parti’nin verdiği isimleri istemeyip, isimleri kendisinin belirleyeceği şeklindeki tavrı nedeniyle Ereğli’de ittifaktan vazgeçileceği, İYİ Parti’nin Ereğli’de başka bir aday çıkararak seçime katılacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER