SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK’I KUCAKLAMAYA TALİBİZ

ALAN: ZONGULDAK’I KUCAKLAMAYA TALİBİZ
Bu haber 12 Şubat 2019 - 17:33 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’nı ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, il kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik kolları Başkanı Burhan Onuk ile birlikte Mimarlar Odası Temsilcisi İbrahim Halis Kazancı ve Şehir Plancıları Odası Temsilcisi Kamuran Ayyıldız’ı ziyaret eden Dr. Ömer Selim Alan, bu şehri hep birlikte yönetmeye, Zonguldak’taki tüm insanların yüzünü güldürmeye talip olduklarını söyledi.

ALAN: BİZ BÜTÜN ZONGULDAK’I KUCAKLAMAYA TALİBİZ

Ziyarette konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “Herkesin görüşüne ihtiyacımız var, birlikte yönetmeye ihtiyacımız var. Zaten hedefimiz de o, yola çıkarken de öyle dedik, ‘hep birlikte yeni Zonguldak’ dedik. Siyasi görüşü, düşüncesi, tarzı ne olursa olsun bu şehir bizim. Biz bütün Zonguldak’ı kucaklamaya, insanımızın yüzünü güldürmeye, hayır duasını almaya talibiz. Allah nasip ederse de böyle genç jenerasyon, koşacak jenerasyonla çalışmak için can atıyoruz. Yıllardır emeklemekten şehrimizin hali ortada” diyerek, Zonguldak’a nefes aldıracak projelerin de 19 Şubat tarihinde kamuoyuna açıklanacağını ifade etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Şehir Plancıları Odası Zonguldak Temsilcisi Kamuran Ayyıldız ve Mimarlar Odası Temsilcisi İbrahim Halis Kazancı’ya 19 Şubat’ta açıklayacakları projelerle ilgili bilgi verirken, Zonguldak’ın yüzünü güldürecek, herkesin beğeneceği önemli projeler hazırladıklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER