SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYAN; BİZE GÜVENEREK Mİ YOLA ÇIKMIŞLAR

AYAN; BİZE GÜVENEREK Mİ YOLA ÇIKMIŞLAR
Bu haber 13 Şubat 2019 - 16:35 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.

MHP ile AK Parti arasında, Cumhur ittifakı kapsamında birçok il ve ilçede ittifak kurarken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı iller için yeni ittifak görüşmeleri devam ediyor.

Cumhur ittifakı kapsamında, AK Parti ile MHP’nin birleşeceği iller arasında Zonguldak’ın olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, Zonguldak kamuoyunda dolaşan, “MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’ın adaylıktan çekileceği” söylentilerine, yine dedikoduların odak noktası ve muhatabı olan kişi MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, dedikoduların asılsız olduğunu, 31 Mart yerel seçimlerinde en iddialı partinin MHP olduğunu ifade etti.

Bu tür söylentilerin, siyasetin zayıf bir noktası olarak değerlendiren Ayan, “Bizim üzerimizden siyaset yapmasınlar” diyerek tepki gösterdi.

Bu tür dedikoduların kafa karıştırmaktan ibaret olduğunu vurgulayan Ayan, “Herkes bir yola çıkmıştır, gücüne güvenmeyen bizim üzerimizden siyaset yapmasın. Bize güvenerek mi yola çıkmışlar” diyerek 31 Mart akşamına kadar mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER