SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ADAYI ŞANAL, MADEN MÜHENDİSLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ

CHP ADAYI ŞANAL, MADEN MÜHENDİSLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ
Bu haber 13 Şubat 2019 - 16:37 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, TMMOB Zonguldak Maden Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Şanal,  Zonguldak’a hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, CHP adayı Şenol Şanal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başarı dileğinde bulundu.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal da yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve prensipleri doğrultusunda hayata bakışımız, inancımız, hayallerimiz, umutlarımızla bir harman halinde işi şeyler yapmak üzere yola çıktık. Biz bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz. Yapacağımız hizmetler sonrasında onlardan ‘Allah sizden razı olsun’ dualarını almak istiyoruz. Bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Maden mühendisleri odamızdan da bu anlamda her türlü desteği, ilgiyi beklediğimi ifade etmek istiyorum. Bir mühendis olarak bu şehre dokunmak istiyoruz. Hep birlikte dokunalım diyoruz. Ben diye bir şeyimiz yok biz olarak hareket edelim. Bu kentin bütün insanlarına fayda sağlayalım. Zonguldak emeğin başkenti, emeğin başkentine yakışan ve bu şehirde yaşayan insanlara huzur veren, mutluluk veren birçok faaliyetleri birlikte yürütelim” diyerek herkesin desteğini beklediklerini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER