SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ EREĞLİ’DE ADAY ÇIKARIYOR

İYİ PARTİ EREĞLİ’DE ADAY ÇIKARIYOR
Bu haber 13 Şubat 2019 - 16:50 'de eklendi ve 244 views kez görüntülendi.

CHP ile İYİ Parti arasında Zonguldak’ta sürdürülen işbirliği konusunda her iki partinin yetkilileri görüşmelerini sürdürürken, dün akşam itibariyle Zonguldak merkez Belediyesi ile ilgili sorunun çözüldüğü duyurulmuş bunu da CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz kamuoyu ile paylaşmıştı.

Kdz. Ereğli’de de başlayan görüşmeler sonrası, CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın ısrarla, İYİ Parti’nin meclise vereceği isimleri kendisinin belirleyeceğini söylemesine rağmen, CHP ile İYİ Parti arasında Halil Posbıyık’ın kaprisleri Ereğli işbirliğini kopma noktasına getirmişti.

Henüz çözülmeyen Ereğli sorunu ve Posbıyık’ın restine karşılık, İYİ Parti de Ereğli’de bir aday çıkarma kararı almıştı.

CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın ikna edilmemesi durumunda, İYİ Parti Ereğli’de Ali Kaya’yı aday göstereceği alınan bilgiler arasında.

CHP ile İYİ Parti arasında devam eden pazarlıklar bu hafta sonuna kadar devam edecek ve yine bir anlaşma sağlanamaz ise İYİ Parti ile CHP Ereğli’de ayrı ayrı seçime girecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER