SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SEÇİM BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE

SEÇİM BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE
Bu haber 14 Şubat 2019 - 17:24 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesi siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını belirledi, saha çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Ancak, son günlerde Zonguldak kamuoyunda AK Parti ile MHP’nin ittifak oluşturacağı her ne kadar konuşulsa da, tahminler de yürütülse de AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve MHP adayı Hamdi Ayan bu söylentilerin aksine seçimi kazanmak için var güçleriyle çalışıp, vatandaşlardan destek istiyorlar.

AK Parti ve MHP Genel merkez düzeyinde yapılan ittifak görüşmeleri devam ederken, onlar seçime ayrı girerek Zonguldak Belediyesini almak için projelerini anlatıyorlar, Zonguldak’a hizmet için yola çıktıklarını söylüyorlar.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan kuyumcu İskender Acır’ın cenazesinde karşılaştılar. Ayaküstü kısa bir sohbet ettiler ve birbirlerine başarı dileğinde bulundular.

Seçim gelir geçer ama dostluk her zaman bakidir sözünü anlatırcasına, birbirleri ile şimdilik her ne kadar rakip olsalar da 31 Mart’tan sonra yine Gazipaşa Caddesi’nde karşılaşıp, birlikte çay içip sohbet edecekler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER