SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AKDEMİR’DEN VEDA ZİYARETLERİ

AKDEMİR’DEN VEDA ZİYARETLERİ
Bu haber 15 Şubat 2019 - 16:33 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

31 Mart yerel seçimlerinde 8 yıllık Belediye Başkanlığı görev süresi sona erecek olan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Çeşitli kurumları, esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Akdemir, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u da ziyaret ederek, 8 yıldan beri birlikte Zonguldak’ın yararına hizmetler yaptıklarını bu süre içerisinde birlikte çalışmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Sn Muharrem Coşkun’a ‘veda’ ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir veda ziyaretleri kapsamında, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle de vedalaştı.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret ederek veda ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER