SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK’TA DEĞİŞİM ŞART

ALAN: ZONGULDAK’TA DEĞİŞİM ŞART
Bu haber 15 Şubat 2019 - 16:18 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

AK Parti adayı Ömer Selim Alan, bugün Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlığı’nı ziyaret ederek Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Abdulkadir Kuştepe ile sohbet etti. Daha sonra da Vergi Denetim Kurulu personelinden destek istedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Alan ve KOSGEB Müdürü Güven Aktaş’ı da ziyaret ederek destek istedi.

Zonguldak halkının hak ettiği hizmetleri alacağına dair söz veren AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “31 Mart’a kadar Zonguldak’ımız için her insanımızı, hemşerilerimizi gezip derdini dinleyeceğiz. Bizden nasıl bir Zonguldak bekliyor, talepleri ne, hep beraber Zonguldak’ı nasıl güzelleştiririz, nasıl fayda sağlarız onun istişaresini yapıyoruz. Zonguldak’ımız hak ettiği hizmetleri artık almak istiyor. Dışarıdan gelen, Zonguldak’a atanan memur arkadaşlarımızla görüşüyoruz, Zonguldaklı kardeşlerimizle görüşüyoruz. Hepsinin ortak derdi, talebi ‘artık hizmet istiyoruz’. Yol başta olmak üzere ‘sosyal donatı istiyoruz’ diyorlar. Ben de bir Zonguldaklı vatandaş olarak, ben de bunu istiyorum. Biz de vatandaşımıza söz veriyoruz. Zonguldak’ımız çok kısa sürede açıklayacağımız projeleri de hayata geçirerek, dışarıdan gelen misafirlerimizin ve Zonguldaklı hemşerilerimizin yüzünü güldürecek projeleri en kısa sürede hayata geçirip artık Zonguldak’ımıza nefes aldırıp hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Çünkü Cumhuriyetimizin ilk şehri. Burası bizim memleketimiz. Karaelmas diyarı Zonguldak’ımız şu anki halini hak etmiyor, bizler de hak etmiyoruz. İnşallah hak ettiği yere ortak akılla hep beraber getireceğiz. Benim seçim noktasında vatandaşlarımızın bizi tercih edeceklerine inancım sonsuz. Çünkü artık Zonguldak’ta değişim şart bizim ekiplerimiz, teşkilatlarımız çok genç, dinamik bir o kadar da tecrübeli ekipler inşallah biz Zonguldak’ı şaha kaldıracağız” diye konuştu.

KOSGEB Zonguldak il müdürü Güven Aktaş’ı da ziyaret eden Alan, “KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş ve personelini ziyaret ettik. Müdürümüze ve personeline güzel ağırlamalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER