SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“MART’IN SONU BAHAR, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ZONGULDAK”

“MART’IN SONU BAHAR, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ZONGULDAK”
Bu haber 15 Şubat 2019 - 16:16 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Zonguldak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve yönetim kurulunu ziyaret eden CHP adayı Şenol Şanal, Zonguldak’ın yüzünü güldüreceklerini belirterek,  “Mart’ın sonu bahar, güzel günler göreceğiz Zonguldak” dedi.

CHP adayı Şenol Şanal’a başarı dileğinde bulunan Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, “Bütün arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. İnşallah düşündüklerinizi yansıtırsınız. Onun için de ben size gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlı uğurlu olsun”  diye ifade etti.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal da yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız toplumda çok önemli bir görevi ifade ediyorlar. Hizmet veren kurumlarla vatandaşın sorunları arasında en önemli köprü, en önemli bağ. Bu anlamda yaptıkları hizmetler onların emekleri her türlü takdirin üzerinde. Genel anlamda muhtarlarımızın sorumlu olduğu alanlar içerisindeki meseleleri, sıkıntıları kurumlara iletip, çözüm yollarındaki faaliyetlerini ve başarılarını biliyoruz. Görevde bulunduğum süre içerisinde de değerli muhtarlarımızla karşılıklı fikir alış verişi içerisinde vatandaşın problemlerinin halli konusunda birlikte mesai harcadık. Bundan sonra da el ele, gönül gönüle vatandaşların huzuru, refahı, ihtiyaçlarının süratle karşılanması anlamında birlikte elbirliği ile iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Muhtarlarımız toplumda saygın kişiler olarak biliniyorlar. Bizim nezdimizde de aynı kategorideler. Ben şaşınızda tüm muhtar arkadaşlarımıza hizmet ve emekleri için teşekkür ediyorum. Bundan  sonraki dönemde Allah nasip ederse halkımızın teveccühü, Allah’ın takdiri ile böyle bir göreve gelmemiz durumunda da yine muhtarlarımızla el ele gönül gönüle sorunların halli için 24 saat halkımızın emrinde olacağımızı, sorunları birlikte çözeceğimizi en halisane duygularımla ifade etmek ve paylaşmak istiyorum. Bu sıcak karşılama için şahsınıza ve diğer muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Mart’ın sonu bahar, güzel günler göreceğiz Zonguldak, el ele gönül gönüle muhtarlarımızla birlikte bu şehrin yeniden inşası ile ilgili iyi hizmetler yapacağımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER