SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ O ADAY KONUŞTU: BİZ MAĞDUR EDİLEN TARAF OLMAYA DA BAŞLADIK

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ O ADAY KONUŞTU: BİZ MAĞDUR EDİLEN TARAF OLMAYA DA BAŞLADIK
Bu haber 16 Şubat 2019 - 16:24 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

AK Parti ile MHP arasındaki 31 Mart yerel seçimlerde ittifak görüşmeleri iller bazında genişlerken, Zonguldak’ın da ittifak yapılacak iller arasında gösterilmesi, tüm okları MHP tarafına çevrilmesine neden oluyor.

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ise ittifak konusunda hedef tahtasına oturtuldu.

Kamuoyunda AK Parti ile MHP’nin birleşeceği, Hamdi Ayan’ın çekilerek MHP’nin AK Parti’ye destek vereceği haber ve yorumlara inat Ayan ve ekibi tüm hızla seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Zonguldak teşkilatlarında ittifak konusunda hiçbir açıklama yapılmazken, MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ise tüm sorulara muhatap oluyor ve “adaylıktan çekilmeyeceği” yönünde mesajlar veriyor.

Bazı ulusal gazete ve internet sitelerinde yer alan ittifak haberlerinde, Zonguldak’ın da bu kapsam içerisine alınacağı, MHP Genel Merkezi’nin Hamdi Ayan’ı adaylıktan çekilmesini sağlayıp, AK Parti’ye destek vereceği yönündeki haberler ve Ayan’ın çekilmesi halinde seçim sürecinde 300 bin TL para seçim masraflarının karşılanması talebi veya Amelebirliği Başkanlığı ile Belediye Başkan Yardımcılığı gibi taleplerinin de olduğu konusunda sert açıklama yaparak, “Diyenin de, verenin de, alanın da Allah belasını versin” diyerek tepki göstermişti.

Sözcü Gazetesi’nin haberine de tepki gösteren Ayan, “Sözcü Gazetesi, Halk TV, Ulusal TV gibi sol görüşlü olan bu yayın organları benim siyasi hayatım boyunca hiç Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili bir haber yapmamıştır. Bunlar genelde öküz altında buzağı ararlar. Pireyi deve yaparlar. Yine böylesi haberlerden bir tanesini gördünüz. Bize gelen hiçbir şey yok. Bana Genel merkez tarafından söylenen sözler şöyle; ‘İşinize bakın siz partimizin adayısınız 31 Mart seçimlerine kadar Zonguldak’ta seçimleri alın’ Bize talimat bu şekilde gelmiştir. Bunun dışında gelmiş bir şey yoktur” dedi.

MHP Belediye Başkan adayı Ayan, 31 Mart akşamına kadar seçim gezilerine devam edeceğini, halkın partisine ve kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini de belirterek, “Siyaset arenası dediğimiz arenada bunlar olacaktır. Bizim böyle bir kaygı, endişemiz yok. Ne yaptığımız bilen insanlarız. Bu bakımdan da, Genel başkanımız ve genel merkezimiz bizim arkamızdadır ve yolumuza devam ediyoruz. Şöyle de bir şey çıkmaya başladı ki ortaya; Biz mağdur edilen taraf olmaya da başladık. Şimdi 2 gün sonra listeler seçim kuruluna verildiği zaman illa da böyle hem CHP tarafından, hem AK Parti tarafından ‘Hamdi Ayan çekilsin’ sloganları, naraları atanlar ne yapacak. Vatandaşlara ne diyebilecek. Hamdi Ayan burada, seçime gidiyor. O zaman kendi elleriyle bize Belediyeyi teslim etmiş olacak” şeklinde yapılan haber ve yorumlara cevap verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER