SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

ŞANAL: DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Bu haber 18 Şubat 2019 - 18:20 'de eklendi ve 244 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, seçim çalışmaları kapsamında Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Şehit yakınları ve gaziler için Belediye olarak özel çalışmalar yapacaklarını kaydeden CHP adayı Şenol Şanal, suda yüzde 25 indirim için de çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar, “CHP Zonguldak Belediye Başkan adayımız bizi ziyarette bulundu, çok memnun olduk. Hayırlı uğurlu olsun, şimdiden tebrik ediyorum. Bizler her zaman sizlerle beraber uyumlu çalışmak mecburiyetindeyiz. Sizler bizim burada en güvendiğimiz kurumumuz Belediye olarak biz de Zonguldak’ta daha güzel hizmetler yapılmasını istiyoruz” dedi.

ŞANAL: BİZ BU KENTE DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal da yaptığı konuşmada, Zonguldak’ta sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda herkese dokunmak, herkese hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal tüm şehitlerimiz ve madenlerde hayatını bu ülkenin ekonomisine bir şeyler katmak üzere feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla andığımı belirterek başlamak istiyorum.  Tabi bu anlamda yurt savunmasının her kademesinde hayatını ortaya koyarak katkı sağlayan değerli gazilerimize de ahirete göçmüş olanlara rahmet, yaşayanlara da sağlık ve afiyetler diliyorum. Şehitler ve gaziler bizim dokunulmazlığımız, onlar bizim baş tacımız. Onların hayatını kolaylaştırmak, onların bize kattıklarının karşılığında verebildiklerimizin ne kadar az olduğunun bilinci ile bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizi ifade etmek isterim.

Bu ülkeye katkı sağlayan, bu uğurda organlarını kaybetmeyi göze almış gazilerimiz bizim gözümüzde çok ayrı bir yerdedir. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, inşallah Nisan ayı Mart’ın sonu bahar olacak diyoruz. Bahardan herkes yararlanacak, herkes baharın güzelliğini, sıcaklığını, çiçeklerin kokusun herkese ulaştıracağız. Biz Zonguldak’ta sosyal belediyecilik ilkelerini hayata geçirmek, her insana dokunmak, herkesin hayatına güzellikler katmak üzere yola çıktık. Tabii ki bu kentte yaşayan gazilerimiz olarak sizlerin de bu anlamda faydalanacağını da rahatlıkla söylerken gazilerimiz için ayrıca hayatı kolaylaştırmak ve onların bu kette yaşadıkları için daha mutlu etmek anlamında özel gayretlerimiz de olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik ilkeleri ki, bu genel merkezimiz tarafından derman belediyeciliği olarak bu seçim döneminde dile getiriliyor. Evet, adında ifade edilmeye çalışıldığı üzere biz bu kente derman belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Herkese dokunacağız, herkesi mutlu etmek için çalışacağız” diye konuştu.

“HERKESE ADİL, HIZLI VE KALİTELİ BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRMAK BİZİM TEMEL İLKELERİMİZDEN BİRİDİR”

Projeleri ile ilgili de bilgiler veren Şanal, suda yüzde 25 indirim ve diğer hizmetlerle ilgili de, “Su ile ilgili vatandaşlarımızın pahalı olduğu konusunda düşünceleri var. Suyun Türkiye ortalamasının altında rahatlıkla söyleyebilirim 3 yıl Belediye başkan yardımcılığı yaptım, ancak yeter mi yetmez ilkesinden hareketle barajda hayata geçireceğimiz tünel projesini bitirdiğimiz andan itibaren su ücretlerinde yüzde 25 oranında düşüreceğiz. Yine Belediye hizmetlerinden yararlanan siz gazilerimiz için özel çalışmalar yaparak, daha ucuz daha kaliteli hizmetler almakla ilgili gazilerimiz, şehit ailelerimiz için özel bir çalışmamız olacak bunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Hayatın her alanında olan belediyenin hizmetlerini herkese adil, hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırmak bizim temel ilkelerimizden biridir. Bu anlamda kültür hizmetlerine de önem veriyoruz. Belediye Kültür Merkezi olarak bilinen binamızın inşallah Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve Belediye konservatuvarı olarak yeniden düzenleyeceğiz.  Cenaze hizmetlerinde çok üst seviyede insanımızı rahatlatan, onların bu acılı gününde sıkıntılarına ortak olan bir yönetim anlayışı ile hareket ederek, çok özel hızlı ve kaliteli cenaze hizmetleri sunacağız. Oluşturacağımız özel iletişim hattı ile kuruma cenaze haberini ileten vatandaşımızın evine derhal yetkili arkadaşlarımız ulaşıp ki bunların arasında bir psikolog, bir hemşire, bir din görevlisi olacak. Çok temiz, çok düzenli mezarlıkları halkımızın kullanımına sunacağız. Bu ay sonu hazırladığımız bütün projeleri de görselleri ile birlikte kamuoyuna taktim etme imkanı bulacağız. İşin özü biz bu şehirde yaşayan herkese hitap etmek, herkesin yüzünü güldürmek ve onlardan ‘sizden Allah razı olsun’ dualarını almak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER