SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HASAN BOSTANCI YİNE TAKİPTE

HASAN BOSTANCI YİNE TAKİPTE
Bu haber 19 Şubat 2019 - 18:41 'de eklendi ve 210 views kez görüntülendi.

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nin renkli isimlerinden ve siyaseti de çok yakından takip eden Hasan Bostancı günün her dakikasında elinde cep telefonu ile siyasi gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Vergi dairesi karşısında tekel bayisi olarak faaliyet gösteren Bostancı, günde onlarca siyasetçi ile görüşüyor, arta kalan zamanında da gelişmeler hakkında bilgi sahibi oluyor.

Yaklaşan yerel seçim öncesinde siyasi partilerin Başkan adayları ve Meclis üyelikleri ile ilgili de yakın takipte olan Hasan Bostancı yine bir takip sırasında görüntülendi.

Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Hasan Bostancı, tatlı dili, siyasi öngörüsü ve doğru tahminleri ile tanınıyor ve siyasi öngörüsü de biliniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER