SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EREĞLİ’DE KORKU İMPARATORLUĞU!

EREĞLİ’DE KORKU İMPARATORLUĞU!
Bu haber 20 Şubat 2019 - 17:33 'de eklendi ve 242 views kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli’de bazı esnaf, sivil toplum örgütleri ile bazı kişilerde CHP Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık korkusu olduğu belirtiliyor.

İddialara göre; bazı esnaflar boş dükkanlarını iktidar partisi olan AK Parti’ye seçim bürosu olarak Posbıyık’tan korkularına vermiyor ama CHP’nin adayı Posbıyık’a hiç düşünmeden seçim bürosu olarak verdikleri belirtiliyor.

AK Parti Ereğli Belediye Meclisi’nde, listeye birçok yörenin önde gelen isimlerini almak istemesine rağmen bazı kişiler Posbıyık’tan korkularından dolayı meclis listelerine girmedikleri ifade ediliyor.

Sonuç olarak; birçok esnaf ve bazı sivil toplum örgütleri, “Halil Posbıyık Belediye Başkanı olursa bize Ereğli’de zulüm eder” diye AK Parti’den uzak durdukları söyleniyor.

Belirtildiğine göre; CHP’nin adayı Halil Posbıyık Ereğli’de Başkan seçilirse birçok kişi ve bazı esnaflardan intikam alacağı iddia ediliyor.

Ereğli’nin mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal döneminde Belediye’ye alınan işçilerin de işten çıkartılıp, kendi yandaşlarının işe alınacağı ifade edilirken, Ereğli Belediyesi’ndeki birçok personelde şimdiden işten çıkarılma korkusu yaşadığı söyleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER