SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MERT ÇEBİ’NİN İSMİ OKULDA YAŞAYACAK

MERT ÇEBİ’NİN İSMİ OKULDA YAŞAYACAK
Bu haber 20 Şubat 2019 - 17:32 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

23 Şubat 2014 yılında Kozlu’ya bağlı Fatih Sitesi’nde motosikletiyle karşı yönden gelen bir araca çarparak hayatını kaybeden, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi Mert Çebi’nın anısına Yayla İlköğetim Okulu’nda müzik sınıfı yaptırıldı.

2014 yılında vefat eden Mert Çebi anısına yaptırılan Müzik sınıfının açılışına, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Taşkömürleri Kurumu(TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Yayla İlköğretim Okulu Müdürü Erol Kaba, Mert Çebi’nin annesi Özlem Çebi, Babası Mehmet Çebi’nin yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Mert Çebi’nin Babası Mehmet Çebi, “Oğlum müziği çok severdi. Biz de okulda böyle bir ihtiyaç olduğunu söylediler. Biz de böyle bir şey düşündük, onun anısını yaşatmak istedik. Biz de eşimle birlikte müziğe ve eğitime destek olmak için böyle bir projeye destek verdik. Okulun bir eksiğini de tamamlamış olduk” diyerek açılışa katılarak destek verenlere teşekkür etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de, kendisinin okul müdürü olduğu dönemde Mert Çebi’nin de olduğunu belirterek, yapılan müzik sınıfının çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Erol Kaba da, Mert Çebi’nin isminin yaşayacağını belirterek, Çebi’nin ailesine ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından müzik gösterisi yapıldı.

Bilindiği gibi, Mert Çebi’nin anısına, ailesi tarafından bir süre önce de, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hastanede yatan hastaların yakınları için refakatçi bekleme yeri yapıldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER