SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SECAATTİN GONCA’DAN İNCE MESAJ; KİŞİSEL HIRS VE HAZIMSIZLIK

SECAATTİN GONCA’DAN İNCE MESAJ; KİŞİSEL HIRS VE HAZIMSIZLIK
Bu haber 21 Şubat 2019 - 15:06 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca’nın AK Parti’den Zonguldak Belediye Meclis üyeliği için başvurmuştu.
Sevgi Gonca’nın başarılı bir kariyeri olduğunu ifade eden Secaattin Gonca, bu işin altında başka nedenler olduğunu ima ederek, kendisine ait sosyal medya hesabından hem teşekkür etti hem de açıklama yaparak, “Kişisel hırs ve hazımsızlık” olarak değerlendirdi.
Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
SECAATTİN GONCA’DAN İNCE MESAJ!
“Eşim Sevgi Gonca’nın belediye meclis adaylığı için AK Partiye aday adaylığı başvurusunu sizlerle paylaşmıştım.
Eşim Matematik mühendisi olarak, Zonguldak il istatistik müdürü, Zonguldak Belediyesi Yazı işleri Müdürü, Zonguldak Türk Telekom Bilgi İşlem Müdürü görevlerinde bulunmuş olup şu anda ticaretle meşgul olmaktadır. Belediye başkanlığı dönemimde kadın kolları ve gönüllü bayanlarımızla birlikte 19 mahallede kadına yönelik sosyal projelerle aktif çalışma yapmıştır.
Bu bilgi birikimi ve tecrübesiyle görev yapmak üzere AK Partiye yaptığı adaylık başvurusu KABUL EDİLMEMİŞTİR.
Gerek şahsımı gerekse eşimi telefonla arayarak bu konudaki hassasiyetlerini bizimle paylaşan dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Tabi ki kimlerin aday olacağının kararını biz veremeyiz. Ancak toplumu ilgilendiren konularda verilen kararları da demokrasinin gereği olarak sorgulama hakkımız vardır.
Kararların tarafsız ve objektif olması, kişisel çıkarlara yönelik olmaması ve her şeyden önce şahsi kin ve husumetlerden uzak tutulması gerekir. Bizi meclis üyeliğinin kabul edilmemesi değil, bu değerlerimiz ilgilendirmektedir.
Ancak geçmişe yönelik siyasi ortamla ilgili karşılaştığım bazı uygulamalar ve toplumda karşılığı olmayan, yanardönerlilikleri ile kendilerini adamdan sayan ve saydıran bazı kişilerin arka planda yaptıkları konuşmalar karşısında, alınan kararda yukarıda bahsettiğim kriterlerin (Bir yargıya varmak, değer vermek) önemi olmadığı inancını taşımaktayım.
Bu kararın alınmasında eşimin başarılarla dolu öz geçmişi değil kişisel hırs ve hazımsızlık ön plana çıkmıştır inancım budur. Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER