SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: 31 MART’A KADAR DURMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK

ALAN: 31 MART’A KADAR DURMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK
Bu haber 22 Şubat 2019 - 16:47 'de eklendi ve 242 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, bugün de Uzun Çarşı, Demirci Çarşısı ve Nizam Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Beraberinde; AK Parti Zonguldak Belediye Meclisi adaylarıyla birlikte destek ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan adayı Ömer Selime Alan, 31 Mart’a kadar durmaya niyetlerinin olmadığını söyledi.

Zonguldak için hazırladıkları projelerin tanıtımını 23 Şubat tarihinde(yarın) kamuoyunun beğenisine sunulacağını belirten Alan, “Tüm Belediye meclis üyesi adaylarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe ve il teşkilatlarımızla hep birlikte sahadayız. 31 Mart’a kadar durmaya hiç niyetimiz yok, kazanana kadar durmaya niyetimiz yok. Çünkü Zonguldak artık genç ve dinamik bir ekip istiyor, genç dinamik bir Başkan, genç ve dinamik bir ekip ve çalışacak hizmet edecek bir ekip istiyor. O ekip de şu an karşınızda. İnşallah desteği artırarak devam edeceğiz. Vatandaşımızın beklentisi çok. Biz İnşallah tüm beklentileri karşılayacağız ve Zonguldak’ımızdaki tüm vatandaşlarımızın 7’den 70’e tüm insanlarımızın yüzünü güldürmeye söz verdik. Kendimize, teşkilatlarımıza ve Zonguldak’ımıza çok güveniyoruz. İnşallah 31 Mart’ta bu ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER