SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYAN: 20 YIL BURADA HİZMET VERDİK

AYAN: 20 YIL BURADA HİZMET VERDİK
Bu haber 22 Şubat 2019 - 16:45 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na bağlı Merkez Atölyesini ziyaret ederek, destek istedi.

Kendisinin de 20 yıl TTK Merkez Atölyesinde çalıştığını belirten MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, “Seçim çalışmaları kapsamı içerisinde TTK Maden Makinaları işletme müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Tabii ki burası benim için önemli sebebi şu; 1985 yılında o zaman 16 yaşındaydım, buraya iş başı yaptım. 2005 yılına kadar 20 yıl burada hizmet verdik. Tabi ki, bugünkü tablosuna baktığımız zaman o dönemleri yaşayan birisi olarak bugüne baktığımızda çok fark var özellikle bunu kamuoyunun bilmesini isterim.

Burada pik, pirinç, alüminyum, bakırla işletme yapan dökümhanelerimiz vardı, işçi yetersizliğinden dolayı bunların kapandığını duydum. Yani eskiden Merkez Atölyesi dendiğinde adam yapılır, heykel yapılır ifadeleri vardı burada şu anda Merkez atölyelerinin can çekiştiğini görüyorum. İnşallah biz de Belediye Başkanı olduğumuzda bu sıkıntıları bilen birisi olarak Zonguldak’ın sözcüsü olarak öyle bir heyet kurup, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlığı, Meclisi ziyaret ederek buradaki sıkıntıların giderilmesi ve maden makinalarının eski günlerine dönmesi yönünde emek sarf edeceğimizin de bilinmesini isterim.

Buradaki arkadaşlarımız bizim yıllarca beraber çalıştığımız, bize sahip çıkan bize dışarıda en iyi anlatabilen arkadaşlarımızdır. Onların desteğini aldık burada bizi memnun ettiler.

Bu seçimlerin Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Seviyeli bir yarış olsun istiyoruz. Bunu her zaman söylüyoruz. Projelerimizi burada da anlatmaya çalıştık çalışan arkadaşlarımıza. Onlar zaten bu işi incelediklerini gördük. Ondan dolayı da ayrıca memnuniyet duyduğumuzu da ifade etmek istiyorum”  dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER