SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDE EN DÜŞÜK MAAŞ 2500 TL OLACAK”

“ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDE EN DÜŞÜK MAAŞ 2500 TL OLACAK”
Bu haber 22 Şubat 2019 - 13:48 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediyesi Fen İşleri ve Kanal Şantiyesini ziyaret ederek işçilerle buluştu. Şanal işçilere çalışmalarındaki gayretlerden dolayı teşekkür etti. Şanal sözlerine şu şekilde devam etti. “Beni çoğunuz tanıyorsunuz. Bir takım söylentiler var. Beni bu çok üzüyor. Biz yıkıp dökmeye gelmiyoruz. Biz sizinle beraber Zonguldak halkına hizmet için bu görece talibim. Ayrı gayrı yok. Hep birlikte beraber yine çalışmaya devam edeceğiz. Hepinizin yaptığı işler Zonguldak halkı için çok önemli. Bizim içinde sizin mutluğunuz önemli. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıcdaroğlu’nun CHP’li Belediyelerde işçilere 2200 TL sözü var.  Ama size sözüm olsun işçi maaşları 1Nisan itibari ile Zonguldak Belediyesi’nde en düşük maaş 2500 TL olacak. İşçimizin sorunu varsa çözeceğiz. Saygı sevgi içerisinde çalışacağız” dedi.

ŞENOL ŞANAL HAL BİNASINI DA ZİYARET ETTİ

CHP Zonguldak Belediye Başkanı Şenol Sanal Zonguldak Belediyesi Hal Müdürlüğü ve Hal Zabıta amirliğini ziyaret etti. Hal hizmetlerinin daha iyi bir seviyeye çıkartılması için projelerinin olduğunu belirten Şanal destek istedi. Hal çalışanlarıyla da bir araya gelen Şanal; “Ekonomik sıkıntılarda olduğunuzu biliyorum. Allah’ın izniyle Martın sonu bahar, Allah’ın izniyle her şeyin üstesinden birlikte geleceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER