SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TAN YEMEN’E YARDIM ELİ…

ZONGULDAK’TAN YEMEN’E YARDIM ELİ…
Bu haber 22 Şubat 2019 - 17:00 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Yemen’de yaşanan insanlık dramına bir nebze de olsa yardımcı olabilmek umuduyla Devletimizce başlatılan ve Zonguldak ilinde de Valiliğimizin öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarınca koordine edilen etkinlikte elde edilen 268.500 TL Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş tarafından Ziraat Bankası müdürüne verildi.

Valilik Makamında düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali Erdoğan Bektaş, “Yemen’de yaşanan yoksulluk, açlık ve çocuk ölümlerini durdurabilmek amacıyla Devletimizin öncülüğünde çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen Zonguldaklılara teşekkür ediyorum. Milletimiz dünyada olup bitenleri yakından takip eden mazlumların yanında olan duyarlı bir millettir. Çok kuvvetli manevi bağlarımızın olduğu Yemen’de yaşanan açlık, yoksulluk ve çocuk ölümleri insanlığı derinden sarsmaktadır. Gönül bağımızın var olduğu bu coğrafyada çok ciddi sıkıntı bulunmaktadır. Zonguldaklı hemşerilerimiz ilimizde yaşayan mültecilerle ekmeğini bölüştüğü gibi Yemen’de yaşanan insanlık felaketine de duyarsız kalmamıştır. Ben bu itibarla saygıdeğer halkımıza, etkinliği yürüten Vali Yardımcısı Nevzat Taşan’a, İl Müftülüğümüze, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER