SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ BEKTAŞ: KOZLU’YU BEN İLÇE YAPTIM

ALİ BEKTAŞ: KOZLU’YU BEN İLÇE YAPTIM
Bu haber 24 Şubat 2019 - 17:38 'de eklendi ve 444 views kez görüntülendi.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Belediye meclis adaylarının tanıtım programı düzenledi.

Programa; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti il Kadın Kolları il Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Meclis Üyeleri, İl-İlçe-Kadın-Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören açılışta yaptığı konuşmada, insanların gönüllerine gireceklerini ve 31 Mart’tan sonra yeniden hizmete devam edeceklerini söyledi.

Ardından Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da yaptığı konuşmada, gün birlik günü olduğunu ifade ederek, Kozlu’da yarım kalan hizmetlerin Ali Bektaş’la devam edileceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da konuşmasında, “Kozlu Zonguldak’ın parlayan yıldızı oldu emeği geçen eski başkanlarımızdan Allah razı olsun. Biz Kozlu için elimizden gelen ne ise onu yaptık. Kozlu’da tarihi bir oyla seçimi kazanmak istiyoruz ve bu ışığı sizde görüyorum” dedi.

ALİ BEKTAŞ:  GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş ise Kozlu’nun nüfusunun artacağını, hazırladıkları projeleri merkezi hükümetten destek alarak yapacaklarını belirterek, “Teşkilatlarım biz yerel seçimlere girerken. Belediye Başkanı seçerken. Yeri geldiğinde anne, baba, kardeş, isimler arasın. Gönül belediyeciliği nedir, Burada kimin derdi varsa. Nerede hastası varsa, sıkıntı varsa, sorun varsa. O hastanın sorunu çözebilmektir gönül belediyeciliği. Üniversite bitirmiş gençleri iş sahibi yapmaktır. İş aş ve ekmek vermektir. Laf olsun diye belediye başkanı olursunuz koltukta beş yıl oturursunuz. Biz gönüllere girdik. Gönül Belediyeciliği yapacağız. İnsanımızı seviyoruz hizmet Belediyeciliği yapacağız. İlk belediye başkanı seçildiğimde 36 yaşındaydım o günlerde bir acemiliğim vardı bugün daha iyiyiz. On bir yıl madencilik yaptım herkesi sağ salim evine gönderdim. İlk dönemimde İller bankasından bir kuruş gelmiyordu. İkinci dönemde ise, daha farklı yöneticilik yaptım. Kozlu’yu ben ilçe yaptım sağ olsunlar. Beş yıl mola verdim bu döneme geldik. Diğer rakiplerimiz propaganda yapıyorlar. Ama yanlış yapıyorlar. Diğerlerinin Kaynak üretme kabiliyeti de yok, hikaye anlatıyorsunuz. Anlatamayan insanlar iki şey yapar. Aslı olmayan şeyleri yapar. Karalar, çamur at izi kalsın. Gerçekten çok güzel ve yapılabilir projeler. Merkez hükümetten destek ile yapacağız. Nüfusumuz 60-70 bine yükselecek. İnsanların yaşam alanları yükselecek. Yapacaklarımızla ilgili hiçbir kaygınız olmasın.  Zonguldak hata yaptı Kozlu inşallah Allah korusun hata yapmaz. Siz beni mutlu ettikten sonra benim sizleri mutlu etmek boynumun borcu olsun. Her işçinin, işsizin sorunu ve onlara iş bulmak benim görevim. Bizler gönüldaşız. 31 Mart akşamına kadar çok çalışalım. Dedikodu olmayacak, hizmet üreteceğiz. Öyle bir belediyecilik yapacağız ki, yaşama sevincinin ne olduğunu herkes görecek söz veriyorum” diye konuştu.

İşte KOZLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI:

  1. Hüseyin Yılmaz
  2. Şevket Akman
  3. Şennur Danış
  4. Ümit Karaarslan
  5. Deniz Yayalar
  6. Serkan Günay
  7. Hasan Bayram
  8. Özcan Çelik
  9. Oğuzhan Bayrak
  10. Rüstem Özdemir

11.Hicran Kuru

  1. Mehmet Candaş
  2. Muhammet Kurt

KONTENJAN: 1. Hatice Girgin

  1. Muharrem Karakuş

KOZLU İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İSE:

  1. Necdet Karaveli
  2. Kerim Yılmaz
  3. İsmet Açıkgöz
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER