SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: BU ŞEHİRDE ÇOK AVANTAJLI OLDUĞUMUZ BİR NOKTADAYIZ

ŞANAL: BU ŞEHİRDE ÇOK AVANTAJLI OLDUĞUMUZ BİR NOKTADAYIZ
Bu haber 24 Şubat 2019 - 16:54 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal CHP’li ve İYİ Partili Kadınlarla kahvaltıda buluştu. Maden Mühendisleri odasında gerçekleştirilen kahvaltıya CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Sosyal Politikalar ve Kadın politikalarından sorumlu İl Başkan yardımcısı Fatma Gülay ve birçok partili kadın katıldı.

Kahvaltıda konuşan CHP İl Başkanı Hakkı Güney; Sizlerden ricam ekip çalışmasıyla, arkadaşça kardeşçe geçilenerek bu zafere ulaşmamızı sağlamak. Değerli Belediye Başkan adayımız Sayın Şenol Şanal’a ben inanıyorum ve bunu görüyorum. İkna kabiliyeti yüksek bir arkadaşımız. Biz yolun yarısından başlıyoruz. Yani nerede kalmıştan başlıyoruz. Diğer adaylar nasıl başlayacağız demeleri 2 senedir. Bu bir kere bizim avantajımızdır. Bu avantajı lütfen iyi kullanalım. Bizim adayımız bu işi iyi bilen bir mühendis. Doktor bu işi bilemez. Bize diyorlardı. Öğretmenden belediye başkanı mı olur? Doktordan nasıl belediye başkanı olacak? ” dedi.

Bu seçimin aktörlerinin kadınlar olduğuna dikkat çeken CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır; “Partimizin kadınları ve gençleri ile çok çalışıp “Martın sonu bahar” olacak. Kadınlarımız bu seçimin aktörü olacaktır. İYİ Partili kadınlarla da organize bir şekilde çalışıp güvendiğimiz, inandığımız Başkan adayımız Şenol Şanal’ı Belediye Başkanı yapacağız” dedi.

Kuvayı Milli ruhuyla yola çıktıklarını belirten İYİ Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay; “Son derece mutluyuz. Ben burada Zillet değil, şu anda Kuvayi Milliye ruhunda olan bir sürü kadın görüyorum. Her belediye bizim gözümüzde, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği bir söz gibi “Her fabrika bir kaledir” demiş ya her belediyede şu anda ülkemiz için bir kaledir. Allah’ın izniyle donanımı ve birikimi sağlam olan başkanımızla Zonguldak Belediyesi’ni alacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Hep birlikte el ele vereceğiz. Çok da güzel bir devrim yaptığımızı düşünüyorum. Problemlerimizi bir kenara bırakıp ülkemiz için şehrimiz ve memleketimiz için bir araya gelen bu güzel insanları canı yürekten kutluyorum. Bu güzel niyetin iyi niyetin de iyi bir sonuca ulaşacağını inanıyorum. Benim eşim de mühendis bu işi yaparsa mühendis yapar. Sonuna kadar başkanımızın yanındayız. Çok güzel çalışmalarla hep beraber hedefe ulaşacağız” dedi.

En son söz alan CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal;” Sayın İl Başkanım, Kadın Kolları Başkanımız sevgili Merve Hanıma İYİ Parti Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Fatma Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Birlikte hayal ettiğimiz güzel günlerin küçücük dizelerini hepimize anlattılar. Kadınlar isterse her şey olur. Bizim siyaset olgumuzda kadının yerinin çok farklı olduğunu bu ülkede yıllardır yaşayarak gördüm. Bugün eğer bir Parti’nin hatırı sayılır başarısı varsa bunun mimarı siz kadınlarsınız. Kadın toprak gibidir. Ne verirsen alır büyütür. Kadına sevgi ver bir daha olsun. Kadına bir patates ver güzel bir yemek olsun. Yani bir fabrika gibisiniz. Partilerimizin siyasi başarısı ile ilgili gelin hep birlikte mutfağa girelim. Siz varsanız başarı var. Siz yoksanız sıkıntı var. Özellikle Merve hanımın bahsettiği gibi bazen duygusal oluyor bazen kırılıyoruz. Bazen dediğimizi anlatamıyoruz. Beni bir tek sen anladın sende yanlış anladın diyoruz. Hepsini bir kenara bırakalım. Gün birlik zamanı beraberlik zamanıdır. Bu şehirde çok avantajlı olduğumuz bir noktadayız. Gelin bunu muhafaza edelim. Allah korusun bir hata bir eksik şu kediler ordusunun garip işlemleriyle bir ayağımız kayarsa bir daha o yerden kalkamayız. Yandı Gülüm Keten Helva istediğiniz kadar bağırın. Bugün çalıştığımızı en az 10 katı 20 katı çalışmamız gerekir. Ben ve idareci arkadaşlarım da sizden insanüstü bir şey beklemiyoruz. Sadece yüreğinize dokunun. Küçük cümlelerle onlara Zonguldak hayalimizi anlatalım ama bunu anlatırken içine Türkiye sevdamız, özgürlük demokrasi ülke geleceği ile ilgili duyduğumuz endişelerin de küçücük cümlelerini koyalım. Siz isterseniz her şey olur” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER