SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK HALKI HİZMET İSTİYOR

ALAN: ZONGULDAK HALKI HİZMET İSTİYOR
Bu haber 26 Şubat 2019 - 17:15 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Ardından Gazipaşa Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk,  belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte seçim gezilerine Vergi Dairesi ve Gazipaşa çarşı esnafını gezerek devam etti. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Alan, vatandaşlardan 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan geziler ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugünkü gezimize Vergi haftası nedeniyle Vergi Dairesinden başladık. Başta değerli başkanımız olmak üzere personeli ve çalışanları ziyaret ederek haftalarını kutladık destek istedik. Sonra tekrar caddeye indik ve CHP seçim ofisine uğradık çaylarını içtik sohbet ettik. Şimdi yol boyu vatandaşlarımızla sohbet edeceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz ve notlar alacağız. Ona göre 31 Mart’ta göreve geldiğimizde önceliğimiz tabi ki yol, su ve sosyal donatı. Projelerimizi açıklamıştık ve bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Zonguldak halkı hizmeti artık hizmeti bağıra çağıra istiyor. Vatandaşlarımız 10 yıldır bir hizmetin yapılmadığının farkında. ‘ 10 yıldır hepimizin menfaatine yapılan bir hizmet var mı’ diye sorduğumuzda daha hatırlayan çıkmadı. İnşallah biz çok hatırlanacak, Zonguldak’ın çehresini değiştirecek ve vatandaşımızın yüzünü güldürecek projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız bizlere çok ilgi alakalı biz bu seçimin mutlak favorisiyiz. Artık bu işi bitirme zamanı geldi. Zonguldak’ın artık değişime ihtiyaç olduğunu her insan söylüyor. İnşallah bu işi 31 Mart’ta bitireceğiz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER