SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EN GÜZEL SEÇİM FOTOĞRAFI

EN GÜZEL SEÇİM FOTOĞRAFI
Bu haber 26 Şubat 2019 - 16:59 'de eklendi ve 270 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal ile AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan seçim çalışmaları esnasında Gazipaşa Caddesi üzerinde karşılaştı. İki adayın seçim çalışması sırasında sürekli karşılaşması ise esprili diyaloglara neden olurken, aynı restauranta kendileri için oy isteyip, birbirlerine başarı dilediler.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’ın Gazipaşa Caddesi’nde karşılaşması ve birlikte gazetecilere güler yüzle fotoğraf vermeleri vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanırken, siyasette küslük olmayacağı, seçim bittikten sonra da siyasi görüşleri ne olursa olsun birbirlerinin yüzüne bakacak olmaları açısından bu fotoğraf iktidar ve ana muhalefet partisi adayları tarafından verilmesi anlamlı bulunurken, hangi aday kazanırsa kazansın, seçimden sonra de birlikte Zonguldak için mücadele etmeleri gerektiği ifade edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER